Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Current Affairs In the media

Michel Vols: 'Tuigdorp is een oplossing die valse hoop wekt'

12 mei 2014

Een tuigdorp in Rotterdam moet dé plek worden om overlastgevende inwoners weg te bergen. Maar experts waarschuwen dat zulke 'asowoningen' geen oplossing bieden. Het levende bewijs: de familie Dimitrov in Amsterdam, die zelfs uit de asowoning gezet dreigt te worden. Michel Vols, specialist openbare orde en handhaving, heeft in het AD weinig woorden nodig om gehakt te maken van de plannen van de aantredende Rotterdamse wethouder Joost Eerdmans.
Zie ook: Britse aanpak voor treitergezinnen in de stad (AT5), Hell: Amsterdam container town (NLTimes), Asocontainer niet de oplossing? (Tros Nieuwsshow).

Laatst gewijzigd:26 mei 2021 12:34

Meer nieuws

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...

 • 17 juni 2024

  De Young Academy Groningen verwelkomt zeven nieuwe leden

  Na de zomer verwelkomt de Young Academy Groningen opnieuw zeven nieuwe leden. Hun onderzoek bestrijkt een breed scala van onderwerpen, variërend van spraaktechnologie tot de filosofie van ethiek en politiek en de polymeerchemie.