Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Winnaars PhD Grants Sustainable Society

16 oktober 2019
Rector van de RUG Cisca Wijmenga (l) en winnares met de meest overtuigende pitch Revai Mudzimu
Om jonge onderzoekers te stimuleren aan maatschappelijke uitdagingen te werken, bood RUG's maatschappelijke thema Sustainable Society promovendi de mogelijkheid om hun onderzoeksvoorstel in te leveren voor een Europese of intercontinentale subsidie tot € 2500, -.

Uit meer dan 50 aanmeldingen heeft de jury 10 finalisten uit 6 verschillende faculteiten geselecteerd. Deze voorstellen sloten nauw aan bij het thema Sustainable Society, toonden de meest expliciete bijdrage aan maatschappelijke uitdagingen en bij de voorstellen maakte de subsidie het grootste verschil voor het project of de aanvrager.  

Tijdens de Grant Ceremony op 10 oktober 2019 presenteerden 6 promovendi hun onderzoek in een korte pitch. Iedereen vertelde vol passie over het werken aan hun maatschappelijke uitdagingen. Het publiek kende de beste en meest overtuigende pitch toe aan Revai Mudzimu. Zij ontving daarvoor de bonusprijs van € 1000,- om haar onderzoek door een professional te laten visualiseren.  

Van harte gefeliciteerd aan alle 'Sustainable Society PhD Grants' winnaars: Jesse van Amelsvoort, Astrid Voorwinden, Arnab Dutta, Lisa Zom, Manon Eikelenboom, Maarten Meijer, Floor Middel, Martijn Blikmans, Adriana Garcia en Revai Mudzimu!
Laatst gewijzigd:02 november 2023 14:11
View this page in: English

Meer nieuws