Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Rosalie Koolhoven: '88% van de bestellers bij Thuisbezorgd.nl gaat naar de eerste vijf restaurants'

16 september 2019
Mr. Rosalie Koolhoven

Als je geen zin hebt om te koken, dan kun je eten bestellen via Thuisbezorgd.nl. In Nederland worden op dit moment 3,5 miljoen bestellingen per maand gedaan via Thuisbezorgd.nl. Komt je maaltijd wel uit het restaurant waar je hebt besteld? En is het restaurant dat Thuisbezorgd.nl je aanbeveelt op de site wel het restaurant met de beste beoordeling? 'Het zou niet mogen voorkomen dat een bedrijf onder één naam etenswaren verkoopt en vervolgens besluit onder een andere naam maar in dezelfde keuken verder te gaan', zegt universitair docent IT-recht Rosalie Koolhoven in het tv-programma Radar.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 13:41

Meer nieuws