Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Rob Wertheim: 'Plannen voor ondergrondse buizen, hoe kom ik daar in vredesnaam achter?'

07 april 2019
Mr. drs. R.S. (Rob) Wertheim

Het is de nachtmerrie van iedere woningeigenaar: je komt er opeens achter dat de overheid plannen heeft met de grond waar jouw huis op staat en nog wel voor ondergrondse 'gifbuizen'. Het overkomt inwoners van verschillende dorpen en steden in Brabant en Limburg. De ondergrondse buisleidingen gaan waarschijnlijk gevaarlijke stoffen transporteren van de chemische industrie in Limburg naar Rotterdam. Rob Wertheim, docent bestuurs- en omgevingsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen, laat zien in De Monitor dat je daar als burger niet heel makkelijk achter komt.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:11 januari 2021 11:43

Meer nieuws