Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

5G Masterclass 18 oktober: Smart Zernike Campus

12 oktober 2018

Tijdens de volgende 5G Masterclass op 18 oktober a.s. vertelt Ivo Reints van SURF meer over de Smart Zernike Campus.

De campus is een kleine stad, een plek waar studenten en medewerkers zich prettig moeten voelen, waar studieresultaten kunnen groeien. Een plek waar interactie plaatsvindt tussen onderzoek, onderwijs en het bedrijfsleven.
De RUG en de Hanzehogeschool bouwen samen met SURF aan een smart-campus proeftuin waar veel draadvrije innovaties op het gebied van frequenties, WiFI, LoRaWAN en IoT-plossingen in de praktijk zullen worden getest.

Meer informatie en aanmelden

Smart Zernike Campus
Smart Zernike Campus
Laatst gewijzigd:08 november 2018 10:12

Meer nieuws

 • 13 juni 2019

  Zito Ysenbaert winnaar Gerrit Krolprijs 2019

  Zito Ysenbaert is de eerste winnaar van de Gerrit Krolprijs, de essaywedstrijd van de RUG.

 • 13 juni 2019

  Eredoctoraten en rectoraatsoverdracht

  Vrijdag 14 juni ontvingen prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom beide een eredoctoraat van de RUG. Deze academische plechtigheid is onderdeel van het 81e lustrum dat plaatsvindt van 5 t/m 15 juni 2019. Tijdens deze bijeenkomst droeg prof. dr...

 • 13 juni 2019

  61 miljoen euro voor maatschappelijke en wetenschappelijke doorbraken

  Ruim 200 onderzoekers kunnen met hun teams aan de slag met interdisciplinair onderzoek waarmee maatschappelijke en wetenschappelijke doorbraken binnen bereik komen. Het onderzoek gebeurt in nauwe samenwerking met publieke en private maatschappelijke...