Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

5G Masterclass 18 oktober: Smart Zernike Campus

12 oktober 2018

Tijdens de volgende 5G Masterclass op 18 oktober a.s. vertelt Ivo Reints van SURF meer over de Smart Zernike Campus.

De campus is een kleine stad, een plek waar studenten en medewerkers zich prettig moeten voelen, waar studieresultaten kunnen groeien. Een plek waar interactie plaatsvindt tussen onderzoek, onderwijs en het bedrijfsleven.
De RUG en de Hanzehogeschool bouwen samen met SURF aan een smart-campus proeftuin waar veel draadvrije innovaties op het gebied van frequenties, WiFI, LoRaWAN en IoT-plossingen in de praktijk zullen worden getest.

Meer informatie en aanmelden

Smart Zernike Campus
Smart Zernike Campus
Laatst gewijzigd:12 oktober 2018 15:10

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...