Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

5G Masterclass 18 oktober: Smart Zernike Campus

12 oktober 2018

Tijdens de volgende 5G Masterclass op 18 oktober a.s. vertelt Ivo Reints van SURF meer over de Smart Zernike Campus.

De campus is een kleine stad, een plek waar studenten en medewerkers zich prettig moeten voelen, waar studieresultaten kunnen groeien. Een plek waar interactie plaatsvindt tussen onderzoek, onderwijs en het bedrijfsleven.
De RUG en de Hanzehogeschool bouwen samen met SURF aan een smart-campus proeftuin waar veel draadvrije innovaties op het gebied van frequenties, WiFI, LoRaWAN en IoT-plossingen in de praktijk zullen worden getest.

Meer informatie en aanmelden

Smart Zernike Campus
Smart Zernike Campus
Laatst gewijzigd:08 november 2018 10:12

Meer nieuws