Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Succesvolle Welcoming Ceremony en Welcoming PARTY

05 september 2018

Donderdag 30 augustus 2018 werden bijna 2600 nieuwe internationale studenten welkom geheten tijdens de Welcoming Ceremony in de Oosterpoort. Na de plenaire opening, met als sprekers Rector Magnificus Elmer Sterken, wethouder Joost van Keulen en ESN-voorzitter Tjitske Schokker, konden de studenten naar verschillende korte interactieve workshops en een informatiemarkt. Met meer dan 40 stands van o.a. ACLO, Experience Groningen en verschillende internationale studentenverenigingen was de markt een uitstekende manier om kennis te maken met wat de universiteit en de stad te bieden hebben.

’s Avonds konden de studenten door naar de eerste Welcoming PARTY, een feest voor zowel internationale als Nederlandse studenten om integratie tussen de studenten te stimuleren. Tijdens dit uitverkochte feest kon iedereen, naast genieten van liveoptredens van muziek en comedy uit Groningen en Friesland, ook kennismaken met typisch Nederlands eten. Aan het eind van deze geweldige avond gingen de studenten naar huis met een limited edition T-shirt als herinnering.

Foto’s door Gerard Taatgen

Laatst gewijzigd:11 september 2018 12:31
printView this page in: English

Meer nieuws