Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ERC-beurs voor vier RUG-wetenschappers

27 juli 2018

Vier onderzoekers aan de Rijksuniversiteit Groningen hebben een ERC Starting Grant toegekend gekregen. Het gaat om Julia Even, Louise Meijering, Andrea Sangiacomo en Sander Wezenberg. De European Research Council (ERC) kent deze persoonsgebonden subsidies van 1,5 miljoen euro toe aan excellente onderzoekers. Hiermee stimuleert de ERC baanbrekend onderzoek in Europa.

Julia Even

Dr. Julia Even (KVI - Center for Advanced Radiation Technology)

Contact dr. Julia Even

Louise Meijering

Dr. Louise Meijering (Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen)

Contact dr. Louise Meijering

Andrea Sangiacomo

Dr. Andrea Sangiacomo (Faculteit Wijsbegeerte)

Contact Andrea Sangiacomo

Sander Wezenberg

Dr. Sander Wezenberg (Faculty of Science and Engineering)

Contact Sander Wezenberg

Meer over ERC

ERC ondersteunt talentvolle jonge onderzoekers bij het opzetten van een onderzoeksteam en het starten van een onafhankelijk onderzoeksproject. Een ERC-beurs stelt deze onderzoekers in staat gedurfd, baanbrekend onderzoek op te starten en binnen hun vakgebied nieuwe wegen in te slaan.

Laatst gewijzigd:31 juli 2018 10:25

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...