Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eddo Hartmann en de liefde voor de natuur

09 juli 2018

Fotograaf Eddo Hartmann volgt deze zomer de onderzoeksgroepen van Han Olff, Theunis Piersma en Henk Folmer, die allemaal vanuit hun eigen wetenschappelijke discipline de vaak dubbelzinnige relatie tussen mens en natuur onderzoeken. Hij doet dat in opdracht van de RUG voor de Internationale Fotomanifestatie Noorderlicht.

Onderstaande foto’s uit de serie Collective Landscape zijn te zien op de Noorderlicht Fotomanifestatie 'IN VIVO – De natuur van natuur', van 23 juni t/m 23 september in Museum Belvédère (Heerenveen). Ook in samenwerking met Noorderlicht volgt in september een tentoonstelling in Leeuwarden, mede in het kader van de Ambassade van Groningen, de Groninger bijdrage aan Culturele Hoofdstad van Europa.

Meer informatie: Noorderlicht verbeeldt de liefde voor de natuur van hoogleraren Piersma, Olff en Folmer

Laatst gewijzigd:09 juli 2018 12:09
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...