Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eddo Hartmann en de liefde voor de natuur

09 juli 2018

Fotograaf Eddo Hartmann volgt deze zomer de onderzoeksgroepen van Han Olff, Theunis Piersma en Henk Folmer, die allemaal vanuit hun eigen wetenschappelijke discipline de vaak dubbelzinnige relatie tussen mens en natuur onderzoeken. Hij doet dat in opdracht van de RUG voor de Internationale Fotomanifestatie Noorderlicht.

Onderstaande foto’s uit de serie Collective Landscape zijn te zien op de Noorderlicht Fotomanifestatie 'IN VIVO – De natuur van natuur', van 23 juni t/m 23 september in Museum Belvédère (Heerenveen). Ook in samenwerking met Noorderlicht volgt in september een tentoonstelling in Leeuwarden, mede in het kader van de Ambassade van Groningen, de Groninger bijdrage aan Culturele Hoofdstad van Europa.

Meer informatie: Noorderlicht verbeeldt de liefde voor de natuur van hoogleraren Piersma, Olff en Folmer

Laatst gewijzigd:09 juli 2018 12:09

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...