Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eddo Hartmann en de liefde voor de natuur

09 juli 2018

Fotograaf Eddo Hartmann volgt deze zomer de onderzoeksgroepen van Han Olff, Theunis Piersma en Henk Folmer, die allemaal vanuit hun eigen wetenschappelijke discipline de vaak dubbelzinnige relatie tussen mens en natuur onderzoeken. Hij doet dat in opdracht van de RUG voor de Internationale Fotomanifestatie Noorderlicht.

Onderstaande foto’s uit de serie Collective Landscape zijn te zien op de Noorderlicht Fotomanifestatie 'IN VIVO – De natuur van natuur', van 23 juni t/m 23 september in Museum Belvédère (Heerenveen). Ook in samenwerking met Noorderlicht volgt in september een tentoonstelling in Leeuwarden, mede in het kader van de Ambassade van Groningen, de Groninger bijdrage aan Culturele Hoofdstad van Europa.

Meer informatie: Noorderlicht verbeeldt de liefde voor de natuur van hoogleraren Piersma, Olff en Folmer

Laatst gewijzigd:09 juli 2018 12:09
printView this page in: English

Meer nieuws