Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Albertjan Tollenaar: 'PGB trekt types aan die geld ruiken, zoals dubieuze zorgverleners en bemiddelingsbureaus'

14 mei 2018
Mr. dr. Albertjan Tollenaar

Fraude met het persoonsgebonden budget levert de zorg in Nederland al jaren hoofdbrekens op. Controle op de besteding van het geld is gebrekkig, en de misstanden die aan het licht komen lijken slechts het topje van de ijsberg te zijn. ‘Het pgb is een populair instrument; mensen krijgen een pot met geld zonder dat er al te veel concrete afspraken over de besteding daarvan worden gemaakt,’ zegt Albertjan Tollenaar, universitair hoofddocent Bestuursrecht, op Follow The Money.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:14 mei 2018 12:26

Meer nieuws