Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

12 maart 2018

Prof.dr. Goffe Jensma, hoogleraar Fries aan de RUG, werkt ook voor het Centrum Groninger Taal & Cultuur. Hij houdt op 17 maart 2018 tijdens de Dag van de Grunneger toal in het gebouw van de Groninger Archieven een lezing samen met Jan Glas en Marlene Bakker. De toekomst van het Gronings staat dan op de agenda.

Het Centrum voor Groninger Taal & Cultuur houdt zich bezig met het opzetten, onderzoeken en uitwerken van projecten op het gebied van de Groningse taal en is een samenwerking van het Huis van de Groninger Cultuur en het Bureau Groninger Taal en Cultuur van de RUG.

Laatst gewijzigd:12 maart 2018 11:30

Meer nieuws

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.

 • 26 februari 2018

  Rients Verschoor wint Jan Brouwer Scriptieprijs Geschiedenis

  Letterenalumnus Rients Verschoor heeft de Jan Brouwer Scriptieprijs gewonnen voor zijn scriptieThe Abolition of Italian Democracy. A Rhetorical Discourse Analysis of the Design and Adoption of two Fascist Laws in Italy .Op 20 april zal hij zijn prijs,...

 • 26 februari 2018

  Fotoreportage: onder archeologen

  Deze fotoreportage geeft een beeld van het bijzondere en fascinerende werk op het Instituut voor Archeologie.