Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

AJMG Seminar Issue on CHARGE syndrome

03 januari 2018

Professor Conny van Ravenswaaij is one of the guest editors of the American Journal of Medical Genetics' seminar issue on "New Insights and Advances in CHARGE Syndrome: Diagnosis, Etiologies, Treatments, and Research Discoveries" (2017; vol 175C, 4), which includes several papers by the Van Ravenswaaij research group. The issue was published in December 2017.

See Table of Contents (http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajmg.c.v175.4/issuetoc)

Laatst gewijzigd:03 januari 2018 16:13

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...