Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Exposition Cities of Readers in Uden

11 december 2017

Planning of an exhibition, Cities of Readers. Religious Literacies in the Long Fifteenth Century, in collaboration with the Museum of Religious Art in Uden (with participation of the Rijksmuseum). The exhibition is planned for the second half of 2018.

Laatst gewijzigd:18 december 2017 15:42

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...