Healthy Ageing Week 7 - 15 Oktober

05 oktober 2017

Stralend 100 worden … hoe doe je dat? Je ontdekt het tijdens de Healthy Ageing Week van 7 t/m 15 oktober in Groningen!

Tijdens deze week kunnen kun je ontdekken hoe je gezond en gelukkig oud kunt worden. In de binnenstad en in verschillende wijken worden lezingen, workshops, demo’s, exposities en proeverijen georganiseerd die je helpen ontrafelen wat gezond is en wat niet. Kom naar een heuse Masterclass, leef je uit op wetenschapsfestival Zpannend Zernike of bezoek de expositie Gelukkig Gezond! in het Universiteitsmuseum.

• Waarom leven veel rokers korter?
  • Waarom kun je beter niet teveel zout eten?
  • Hoe voelt het om oud te zijn?
  • En maakt gelukkig zijn nu echt gezonder?

Ontdek het tijdens de Healthy Ageing Week!

De Healthy Ageing Week wordt georganiseerd door de RUG, het UMCG, HANNN, Hanzehogeschool Groningen, Gemeente Groningen, Urban Gro Lab en Groninger Forum.

Laatst gewijzigd:05 oktober 2017 10:28