Jan Brouwer: 'Omstreden imam een gebiedsverbod opleggen is in strijd met de grondwet'

16 augustus 2017
Prof. Jan Brouwer

De omstreden imam Fawaz Jneid heeft een gebiedsverbod opgelegd gekregen voor de Haagse wijken Transvaal en de Schilderswijk. Is dat terecht in de strijd tegen radicalisering, of doe je hiermee de godsdienstvrijheid en vrijheid van meningsuiting geweld aan? 'Fawaz zal gelijk krijgen als hij in beroep gaat', voorspelt professor Jan Brouwer in Dit is de Dag.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34