Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oostelijk deel van de straat Nijenborgh vanaf 12 juni permanent afgesloten

06 juni 2017

Vanwege de bouw van de Feringa Building aan de oostzijde van de Zernike Campus Groningen zal het oostelijk deel van de weg Nijenborgh per 12 juni permanent worden afgesloten.

Andere fietsroute

Fietsers vanaf Selwerd kunnen gebruik maken van een tijdelijk fietspad over een deel van het nieuwe parkeerterrein P1. Via deze route krijgen zij aansluiting op de Zernikelaan. Deze nieuwe route zal in het begin met behulp van verkeersregelaars in de ochtenden worden begeleid.

Overzicht met de belangrijkste aanpassingen aan de fietsroutes op de Zernike Campus Groningen
Overzicht met de belangrijkste aanpassingen aan de fietsroutes op de Zernike Campus Groningen

Waar komt de Feringa Building te staan:

____________________________
Groundbreaking Work

@University of Groningen

Laatst gewijzigd:07 juni 2017 10:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...