Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

UG researchers: Call for proposals data science 2017

15 juni 2017

The Research and Innovation Support (RIS) department of the CIT invites researchers to submit proposals for innovative and cutting edge data science projects. This call is the first one in a series of 4 calls and is funded by the multi annual IT-plan 2016-2020. The next calls will be in 2018, 2019 and 2020. Methodological results and knowledge obtained in the projects will be available to other researchers and is maintained at a central hub within RIS.

More information see the call for proposals

Call for proposals data science 2017
Call for proposals data science 2017
Laatst gewijzigd:13 juli 2017 12:43
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...