Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

UG researchers: Call for proposals data science 2017

15 juni 2017

The Research and Innovation Support (RIS) department of the CIT invites researchers to submit proposals for innovative and cutting edge data science projects. This call is the first one in a series of 4 calls and is funded by the multi annual IT-plan 2016-2020. The next calls will be in 2018, 2019 and 2020. Methodological results and knowledge obtained in the projects will be available to other researchers and is maintained at a central hub within RIS.

More information see the call for proposals

Call for proposals data science 2017
Call for proposals data science 2017
Laatst gewijzigd:13 juli 2017 12:43

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.