UG researchers: Call for proposals data science 2017

15 juni 2017

The Research and Innovation Support (RIS) department of the CIT invites researchers to submit proposals for innovative and cutting edge data science projects. This call is the first one in a series of 4 calls and is funded by the multi annual IT-plan 2016-2020. The next calls will be in 2018, 2019 and 2020. Methodological results and knowledge obtained in the projects will be available to other researchers and is maintained at a central hub within RIS.

More information see the call for proposals

Call for proposals data science 2017
Laatst gewijzigd:13 juli 2017 12:43