Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Sasha Zhernakova appointed Associate professsor

20 april 2017

Alexandra (Sasha) Zhernakova, PhD, MD, has been appointed an associate professor per 1 April 2017. Her research field covers the genetic and environmental factors involved in the development of autoimmune and gastrointestinal diseases and of ageing.

The Management Team and department warmly congratulate Sasha with this major achievement!

She was recently awarded an ERC Starting grant to study “ The role of the virome in shaping the gut ecosystem during the first year of life” more
See also her webpage

Laatst gewijzigd:20 april 2017 11:25

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...