Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Sasha Zhernakova appointed Associate professsor

20 april 2017

Alexandra (Sasha) Zhernakova, PhD, MD, has been appointed an associate professor per 1 April 2017. Her research field covers the genetic and environmental factors involved in the development of autoimmune and gastrointestinal diseases and of ageing.

The Management Team and department warmly congratulate Sasha with this major achievement!

She was recently awarded an ERC Starting grant to study “ The role of the virome in shaping the gut ecosystem during the first year of life” more
See also her webpage

Laatst gewijzigd:20 april 2017 11:25

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...