Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Sasha Zhernakova appointed Associate professsor

20 april 2017

Alexandra (Sasha) Zhernakova, PhD, MD, has been appointed an associate professor per 1 April 2017. Her research field covers the genetic and environmental factors involved in the development of autoimmune and gastrointestinal diseases and of ageing.

The Management Team and department warmly congratulate Sasha with this major achievement!

She was recently awarded an ERC Starting grant to study “ The role of the virome in shaping the gut ecosystem during the first year of life” more
See also her webpage

Laatst gewijzigd:20 april 2017 11:25

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...