Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ubbo Emmius Fonds genomineerd voor NRC Charity Awards 2017

30 maart 2017
nrc charity wards

Het Ubbo Emmius Fonds (UEF) van de Rijksuniversiteit Groningen is genomineerd voor de NRC Charity Awards 2017.

Sinds 2011 organiseert NRC de NRC Charity Awards, bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Dit jaar is het Ubbo Emmius Fonds een van de twintig goede doelen die mee mogen doen (in totaal waren er 260 inzendingen).

Studenten van de Willem de Kooning Academie gaan voor de twintig geselecteerde goede doelen een campagne ontwikkelen, onder begeleiding van enkele top copywriters en reclamemakers. Vanaf half juli worden alle ontworpen advertenties gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op www.nrccharityawards.nl en krijgt het publiek de kans om op hun favoriet te stemmen. Daarnaast zal een vakjury onder leiding van NRC Hoofdredacteur Peter Vandermeersch alle inzendingen beoordelen en drie winnaars selecteren.

De andere goede doelen die dit jaar zijn geselecteerd zijn: Dance4life, Daniel den Hoed Stichting, Kenniscentrum voor Kasteel en Buitenplaats, Net4kids, SBNL Natuurfonds, Stichting Afrikaanse Albino’s, Stichting Bite Back, De Dierenbescherming, Stichting foodwatch Nederland, Stichting IMC Weekendschool, Stichting Justdiggit, Stichting Kunstweek, Stichting MS Research, Stichting Seniorenwens, Wildlife Justice Commission, Stichting Zwerfjongeren Nederland, The Hunger Project, Trombosestichting Nederland en VluchtelingenWerk Nederland.

Laatst gewijzigd:15 mei 2017 15:09

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...