Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Westelijk deel fietspad Zernikelaan langs vijver afgesloten vanaf medio april

31 maart 2017

Westelijk fietspad wordt afgesloten
Nadat onlangs het oostelijk deel van het fietspad langs de Zernikelaan is opgeknapt en geschikt is gemaakt voor tweerichtingsverkeer, is het nu mogelijk om het westelijk deel van het fietspad te sluiten. In de tweede week van april zal dit retourfietspad langs de vijver worden afgesloten voor fietsers. Zij kunnen gebruik maken van het oostelijk fietspad (met tweerichtingsverkeer).

Het rood gemarkeerde gebied zal binnenkort worden afgesloten voor fietsverkeer. Fietsers kunnen gebruik maken van tweerichtingsverkeer aan de oostzijde van de Zernikelaan.
Het rood gemarkeerde gebied zal binnenkort worden afgesloten voor fietsverkeer. Fietsers kunnen gebruik maken van tweerichtingsverkeer aan de oostzijde van de Zernikelaan.
Herinrichting Zernikelaan in toekomst
Met deze verandering wordt er geen gebruik meer gemaakt van het westelijke deel van de Zernikelaan tussen de Kapteynborg en de afslag Blauwborgje. Eerder is dezelfde strook ook al afgesloten voor auto- en busverkeer. Aan de slechte kwaliteit van het wegdek worden geen reparaties meer uitgevoerd, omdat het gebied deel uitmaakt van plannen om de gehele Zernikelaan de komende jaren grondig aan te pakken.

-------------------------------------------------------
Waar komt de nieuwbouw Feringa Building?

In onderstaande impressies is te zien waar het nieuwe gebouw komt te staan. De weg Nijenborgh - aan de oostzijde van de campus - wordt daarmee afgesloten. Zodra de sloop van Nijenborgh 4 gereed is, zal op die plek een parkachtige omgeving komen met brede fiets- en looppaden.

____________________________
Groundbreaking Work

@University of Groningen

Laatst gewijzigd:20 april 2017 17:44
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws