Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Universiteitsraad krijgt instemmingsrecht op definitief besluit Yantai

21 februari 2017

Het College van Bestuur geeft de universiteitsraad instemmingsrecht op het definitieve besluit om de branch campus in Yantai op te richten. Dat is in onderling overleg afgesproken. Het CvB hecht veel waarde aan draagvlak voor de campus in Yantai en heeft daarom besloten het adviesrecht van de universiteitsraad om te zetten in instemmingsrecht. In een gezamenlijke verklaring hebben het Cvb en de Uraad de minister van OCW geïnformeerd over dit besluit.

Laatst gewijzigd:23 februari 2017 12:12

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...