Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Building Blocks of Life grant for Prof. Onck

20 december 2016

The NWO has granted Prof. Patrick Onck of the Zernike Institute for Advanced Materials, EUR 750,000. The grant was awarded to his project ‘Unravelling the molecular mechanism of impaired nuclear transport in ALS’ within the Building Blocks of Life programme. This programme aims to improve the fundamental understanding of molecular structures, dynamics and interactions that are based on the functions of cells. In total, ten million euros was granted to interdisciplinary research teams by NWO, FOM, ZonMW and STW. Sixteen out of 48 proposals were granted.

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:14

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 22 februari 2018

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...