Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Grote belangstelling voor Open Dagen RUG

08 november 2016

Veel studenten uit binnen- en buitenland oriënteren zich op een studie in Groningen. Al meer dan 11.000 belangstellenden hebben zich aangemeld voor de Open Dag op vrijdag 11 november. Tijdens de Open Dag geven alle bacheloropleidingen presentaties en zijn er infomarkten, studiekeuzeworkshops en stadswandelingen.

Ook de International Open Day op 29 oktober trok veel belangstelling. De universiteit verwelkomde meer dan 500 aspirant-studenten uit meer dan 20 verschillende landen. De studenten en hun ouders kregen informatie over toelatingseisen, huisvesting, de studieprogramma’s en hoorden ervaringen van andere studenten. Op de infomarkt gaven faculteiten en studentenorganisaties meer informatie over hun opleidingen en activiteiten. De dag werd afgesloten met een stadswandeling en een borrel.

Laatst gewijzigd:08 november 2016 15:31
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....