Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Grote belangstelling voor Open Dagen RUG

08 november 2016

Veel studenten uit binnen- en buitenland oriënteren zich op een studie in Groningen. Al meer dan 11.000 belangstellenden hebben zich aangemeld voor de Open Dag op vrijdag 11 november. Tijdens de Open Dag geven alle bacheloropleidingen presentaties en zijn er infomarkten, studiekeuzeworkshops en stadswandelingen.

Ook de International Open Day op 29 oktober trok veel belangstelling. De universiteit verwelkomde meer dan 500 aspirant-studenten uit meer dan 20 verschillende landen. De studenten en hun ouders kregen informatie over toelatingseisen, huisvesting, de studieprogramma’s en hoorden ervaringen van andere studenten. Op de infomarkt gaven faculteiten en studentenorganisaties meer informatie over hun opleidingen en activiteiten. De dag werd afgesloten met een stadswandeling en een borrel.

Laatst gewijzigd:08 november 2016 15:31
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws