Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Grote belangstelling voor Open Dagen RUG

08 november 2016

Veel studenten uit binnen- en buitenland oriënteren zich op een studie in Groningen. Al meer dan 11.000 belangstellenden hebben zich aangemeld voor de Open Dag op vrijdag 11 november. Tijdens de Open Dag geven alle bacheloropleidingen presentaties en zijn er infomarkten, studiekeuzeworkshops en stadswandelingen.

Ook de International Open Day op 29 oktober trok veel belangstelling. De universiteit verwelkomde meer dan 500 aspirant-studenten uit meer dan 20 verschillende landen. De studenten en hun ouders kregen informatie over toelatingseisen, huisvesting, de studieprogramma’s en hoorden ervaringen van andere studenten. Op de infomarkt gaven faculteiten en studentenorganisaties meer informatie over hun opleidingen en activiteiten. De dag werd afgesloten met een stadswandeling en een borrel.

Laatst gewijzigd:08 november 2016 15:31
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 28 november 2017

  Samenwerking gemeenten bespaart geen geld

  Anders dan gedacht verlaagt samenwerking tussen gemeenten de uitgaven van gemeenten niet. Ook leidt samenwerking niet tot een meetbare verbetering van de gemeentelijke voorzieningen. Dat schrijven Maarten Allers en Tom de Greef van het Centrum voor...

 • 27 november 2017

  #PanoramaRomantica in het Groninger Museum

  Speciaal voor de aanstaande tentoonstelling De Romantiek in het Noorden en de huidige expositie Ook Romantiek in het Groninger Museum, heeft het Reality Center van de Rijksuniversiteit Groningen een virtueel panorama ontwikkeld: #PanoramaRomantica....

 • 25 november 2017

  RUG en Noordelijke Online Ondernemers lanceren Groningen Digital Business Centre

  De Rijksuniversiteit Groningen en de Noordelijke Online Ondernemers (NOO) slaan de handen ineen om de bloeiende digitale sector in Noord-Nederland uit te bouwen en te versterken. Samen lanceren zij het Groningen Digital Business Centre (GDBC), een nieuw...