Jan Brouwer: 'Dwangsom €300.000 Monster van Leersum kent z'n weerga niet'

14 november 2016
Prof. Jan Brouwer

Hij noemt zichzelf het monster van Leersum. De 80-jarige Rudolf R. die al 16 jaar zijn buren, de familie Griffioen, terroriseert. EenVandaag spreekt met slachtoffer Gert Griffioen, zijn advocaat Bernard Tomlow en rechtsgeleerde professor Jan Brouwer over deze unieke zaak, die deze week een verlossend einde kreeg.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:33