Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Catalytic conversion of levulinic acid to γ-valerolactone using supported Ru catalysts: from molecular to reactor level

14 November 2016

PhD ceremony: A.S. Piskun
When: December 16, 2016
Start: 09:00
Promotor: prof. dr. ir. H.J. (Hero Jan) Heeres
Where: Academy building RUG
Faculty: Mathematics and Natural Sciences
Last modified:18 November 2016 11.58 a.m.

More news

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 October 2018

  Digital Society Conference Dutch universities

  Digital information technology is permeating society ever deeper. It is now clear that digitalization will radically change virtually every aspect of society, not only in the Netherlands but across the world. That is why 14 Dutch universities, associated...