Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

4 PhD positions (ESRs) within the ESSENTIAL project at the University of Groningen - Security, Technology & e-Privacy Research Group

10 november 2016

On 9 November 2016, 4 PhD positions (ESRs) within the ESSENTIAL Project at the University of Groningen by the Security, Technology & e-Privacy Research Group. For more information on these positions click here.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 08:49

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...