Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Al tien jaar aan de top!

Wijsbegeerte in Groningen opnieuw als beste beoordeeld
14 maart 2017

Uit de resultaten van het Elsevier Beste Studies onderzoek, die afgelopen donderdag 29 september bekend werden gemaakt, blijkt dat de Groningse bacheloropleiding Wijsbegeerte door studenten opnieuw als beste is beoordeeld. Dat zou al voor het tiende achtereenvolgende jaar het geval zijn, ware het niet dat studenten ons in 2014 de één-na beste vonden. Hoogleraren daarentegen zetten ons óók dat jaar op de eerste plaats.

Significant hoger

Het meest tevreden zijn studenten over onze docenten: die krijgen 90 punten (significant hoger dan dan voor dezelfde opleiding landelijk). Ook over faciliteiten, organisatie en communicatie is men significant tevredener dan gemiddeld: voor deze categorieën kregen we respectievelijk 76 en 73 punten. Tot slot is ook het totaaloordeel van 75 significant hoger dan gemiddeld.

Meer informatie

Bekijk de Top-4 en vergelijk de scores per categorie: Elsever Beste Studies: bachelor Wijsbegeerte


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 10:11

Meer nieuws