Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

"Collaboration has brought us a lot"; interview with Prof Erik Heeres in CatchBio newsletter

02 september 2016

During the last decade, Professor Erik Heeres, Green Chemical Reaction Engineering research group of ENTEG, witnessed biomass conversion change from a scientific rarity into a proper field. The CatchBio programme enabled this development. Heeres enjoyed this a lot, as collaboration is what he thrives on. “CatchBio has speeded up knowledge development in this field considerably."

Read the complete interview with Erik Heeres

Laatst gewijzigd:02 september 2016 15:19

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...