Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

"Collaboration has brought us a lot"; interview with Prof Erik Heeres in CatchBio newsletter

02 september 2016

During the last decade, Professor Erik Heeres, Green Chemical Reaction Engineering research group of ENTEG, witnessed biomass conversion change from a scientific rarity into a proper field. The CatchBio programme enabled this development. Heeres enjoyed this a lot, as collaboration is what he thrives on. “CatchBio has speeded up knowledge development in this field considerably."

Read the complete interview with Erik Heeres

Laatst gewijzigd:02 september 2016 15:19

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...