Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Computercursussen CIT najaar 2016

29 augustus 2016
Haal meer uit je pc!
Haal meer uit je pc!

In september 2016 gaan de computercursussen bij het CIT weer van start. Het CIT verzorgt cursussen in verschillende toepassingsgebieden, zoals databases, tekstverwerking, spreadsheets, software voor presentaties en statistiek, maar ook in bijvoorbeeld tablets, Google Apps en programmeren. Haal meer uit je computerprogramma's!

Sta je voor het schrijven van een langere tekst zoals een thesis of een scriptie? Dan is de cursus 'Een thesis schrijven met Word' een aanrader. Ook zijn er cursussen waar je slimmer leert werken met bijvoorbeeld Google Mail, Calendar of DotOffice (RUG-huisstijl).

Cursussen op maat, in een eigen cursusruimte of op de werkplek behoren ook tot de mogelijkheden.

Bekijk het cursusrooster voor meer informatie en aanmelden.

Een halve dag cursus maakt weken van verschil!

Laatst gewijzigd:23 januari 2017 16:10
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws