Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO-MVI Conference: Responsible Innovation, Societal challenges and solutions, June 10 2016, Amsterdam

30 mei 2016

The research team and the practice partner Royal HaskoningDHV will attend the upcoming NWO-MVI Conference on socially responsible innovations on June 10 2016 in Amsterdam. They will present the research project and share experiences in innovation development.

NWO-MVI Conference.
NWO-MVI Conference.
Laatst gewijzigd:20 april 2017 15:01

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...