Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO-MVI Conference: Responsible Innovation, Societal challenges and solutions, June 10 2016, Amsterdam

30 mei 2016

The research team and the practice partner Royal HaskoningDHV will attend the upcoming NWO-MVI Conference on socially responsible innovations on June 10 2016 in Amsterdam. They will present the research project and share experiences in innovation development.

NWO-MVI Conference.
NWO-MVI Conference.
Laatst gewijzigd:20 april 2017 15:01

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...