Leon Verstappen: 'Trouwen in gemeenschap van goederen niet langer standaard'

17 mei 2016
Prof. Leon Verstappen

De meimaand is de trouwmaand. Leon Verstappen, Hoogleraar privaatrecht aan de RUG in Groningen, vertelt in Puur Noord op Podium.TV wat er binnenkort allemaal verandert voor stellen die in de toekomst gaan trouwen. Want trouwen in algehele gemeenschap van goederen is niet langer de standaard. Uitzendingen zijn 17 mei om 11.00 en 12.00 uur, op 18 mei om 09.00 en 10.00 uur.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:33