Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Rector Sterken bezoekt Universität Rostock

27 april 2016

Rector Magnificus Elmer Sterken bracht woensdag 27 april een bezoek aan de Universität Rostock. Sterken werd ontvangen door zijn collega Wolfgang Schareck. Tussen beide universiteiten bestaat een bijzondere band. Ubbo Emmius, de grondlegger van de RUG, is een alumnus van de Universität Rostock. Prof. Schareck was in 2014 een van de genodigden voor de festiviteiten ter ere van RUG 400.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:30

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...