Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Bestuurder AFM Femke de Vries: ‘Toezicht is nooit een 100 procent-controle’

16 april 2016
Prof.mr.dr. F. de Vries

De financiële sector en vertrouwen, het blijft een moeilijke combinatie. Na elk schandaal verliezen mensen nog meer van hun toch al geringe fiducie in banken, verzekeraars en andere financiële instellingen. Nu zijn er de onthullingen uit de Panama Papers. Over de rijken en machtigen der aarde die, al dan niet legaal, hun geld wegstoppen in belastingparadijzen. 'Uitleg over het hoe en waarom kan bijdragen aan het vertrouwen', zegt Femke de Vries, bestuurder van financiële waakond AFM en bijzonder hoogleraar Toezicht, in een interview met NRC.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 17:51

Meer nieuws