Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Twee onderzoeksbeurzen voor Sander Verhaegh

15 maart 2016
Sander Verhaegh

Sander Verhaegh, onlangs cum laude aan onze faculteit gepromoveerd op zijn proefschrift 'Rafts, Boats, and Cruise Ships’ , heeft twee onderzoeksprijzen gewonnen: het Kristeller-Popkin Fellowship van de Journal of the History of Philosophy en een Rodney G. Dennis Fellowship van Houghton Library, Harvard University.

Sander is momenteel als docent verbonden aan de vakgroep Theoretische Filosofie. De prijzen stellen hem in staat om het herfstsemester van 2016 aan de filosofie-faculteit van Harvard door te brengen. Daar zal hij zijn op zijn proefschrift gebaseerde boek over de historische ontwikkeling van Willard Van Orman Quine’s naturalisme afronden en een nieuw onderzoeksproject opzetten.

Persoonlijke website Sander Verhaegh

Laatst gewijzigd:16 februari 2017 15:25

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 28 november 2017

  ERC-beurzen helpen drie RUG-wetenschappers naar de top

  Drie onderzoekers aan de Rijksuniversiteit Groningen hebben een ERC Consolidator Grant toegekend gekregen. Het gaat om Catarina Dutilh Novaes, Ming Cao en Syuzanna R. Harutyunyan. De European Research Council (ERC) kent deze persoonsgebonden subsidies...

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...