Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Twee onderzoeksbeurzen voor Sander Verhaegh

15 maart 2016
Sander Verhaegh

Sander Verhaegh, onlangs cum laude aan onze faculteit gepromoveerd op zijn proefschrift 'Rafts, Boats, and Cruise Ships’ , heeft twee onderzoeksprijzen gewonnen: het Kristeller-Popkin Fellowship van de Journal of the History of Philosophy en een Rodney G. Dennis Fellowship van Houghton Library, Harvard University.

Sander is momenteel als docent verbonden aan de vakgroep Theoretische Filosofie. De prijzen stellen hem in staat om het herfstsemester van 2016 aan de filosofie-faculteit van Harvard door te brengen. Daar zal hij zijn op zijn proefschrift gebaseerde boek over de historische ontwikkeling van Willard Van Orman Quine’s naturalisme afronden en een nieuw onderzoeksproject opzetten.

Persoonlijke website Sander Verhaegh

Laatst gewijzigd:16 februari 2017 15:25

Meer nieuws