Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Twee onderzoeksbeurzen voor Sander Verhaegh

15 maart 2016
Sander Verhaegh

Sander Verhaegh, onlangs cum laude aan onze faculteit gepromoveerd op zijn proefschrift 'Rafts, Boats, and Cruise Ships’ , heeft twee onderzoeksprijzen gewonnen: het Kristeller-Popkin Fellowship van de Journal of the History of Philosophy en een Rodney G. Dennis Fellowship van Houghton Library, Harvard University.

Sander is momenteel als docent verbonden aan de vakgroep Theoretische Filosofie. De prijzen stellen hem in staat om het herfstsemester van 2016 aan de filosofie-faculteit van Harvard door te brengen. Daar zal hij zijn op zijn proefschrift gebaseerde boek over de historische ontwikkeling van Willard Van Orman Quine’s naturalisme afronden en een nieuw onderzoeksproject opzetten.

Persoonlijke website Sander Verhaegh

Laatst gewijzigd:16 februari 2017 15:25

Meer nieuws

 • 10 december 2018

  JHP prijs voor Han Thomas Adriaenssen

  Han Thomas Adriaenssen heeft met zijn boek Representation and Scepticism from Aquinas to Descartes (Cambridge University Press) de JHP prijs voor het beste boek over de geschiedenis van de filosofie gewonnen.

 • 04 december 2018

  Botsen op de sociale snelweg

  Zwarte Piet, de Oostvaardersplassen, genderkwesties...de maatschappelijke discussies vliegen ons om de oren en elk jaar lijken de standpunten zich te verharden. We bevinden ons in het onderzoeksveld van Frank Hindriks, hoogleraar Ethiek, Sociale en...

 • 15 november 2018

  Opnieuw dubbele topscore voor filosofie in Groningen

  De Faculteit Wijsbegeerte van de Rijksuniversiteit Groningen staat met een totaalscore van 80 punten voor de bacheloropleiding Filosofie en 76 punten voor Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied opnieuw op de eerste plaats in de Keuzegids Universiteiten...