Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kees Aarts benoemd als nieuwe decaan van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

29 februari 2016
Kees Aarts

Het College van Bestuur heeft prof.dr. Kees Aarts per 1 augustus benoemd tot decaan van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW).

Kees Aarts is op dit moment hoogleraar Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Twente en hij was tot voor kort wetenschappelijk directeur van het Institute for Innovation and Governance Studies van de Universiteit Twente.
Naast zijn benoeming als decaan, is Kees Aarts ook benoemd als hoogleraar Politieke Instituties en Gedrag in de faculteit (GMW).

Meer informatie over Kees Aarts is te vinden via https://www.rug.nl/staff/c.w.a.m.aarts/.

Het faculteitsbestuur is zeer verheugd over de benoeming van de nieuwe decaan en ziet uit naar de samenwerking met hem.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 14:18

Meer nieuws

 • 17 september 2018

  Pesten is een probleem van ons allemaal

  Van leerkrachten wordt veel verwacht; naast een stimulerend academisch klimaat, moeten ze er ook voor zorgen dat er niet gepest wordt in de klas. Ze zijn echter niet voldoende opgeleid om pesten effectief aan te kunnen pakken. Bovendien ontbreekt er...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Acceptatie van gaswinning nog verder gedaald

  De acceptatie van gaswinning is nog verder gedaald, de negatieve emoties worden sterker. Dat blijkt onder andere uit de resultaten van de vijfde meting van een langdurig onderzoek dat de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) sinds 2013 uitvoert naar de...