Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe computercursussen CIT

22 januari 2016

Het cursusoverzicht voorjaar 2016 staat on line. Met vertrouwde namen, maar ook nieuwe cursussen in het cursusaanbod. Bijvoorbeeld de workshop Introductie in de programmeertaal Python.
Verder o.a. cursussen op het gebied van presentaties (PowerPoint en Prezi), een thesis schrijven met Word en de Slimmer Werken-reeks (met Excel, Word, DotOffice, Powerpoint, Google Calendar en Google Mail).

Meer informatie en inschrijven

Laatst gewijzigd:23 januari 2017 16:08

Meer nieuws

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...