Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe computercursussen CIT

22 januari 2016

Het cursusoverzicht voorjaar 2016 staat on line. Met vertrouwde namen, maar ook nieuwe cursussen in het cursusaanbod. Bijvoorbeeld de workshop Introductie in de programmeertaal Python.
Verder o.a. cursussen op het gebied van presentaties (PowerPoint en Prezi), een thesis schrijven met Word en de Slimmer Werken-reeks (met Excel, Word, DotOffice, Powerpoint, Google Calendar en Google Mail).

Meer informatie en inschrijven

Laatst gewijzigd:23 januari 2017 16:08

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...