Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe computercursussen CIT

22 januari 2016

Het cursusoverzicht voorjaar 2016 staat on line. Met vertrouwde namen, maar ook nieuwe cursussen in het cursusaanbod. Bijvoorbeeld de workshop Introductie in de programmeertaal Python.
Verder o.a. cursussen op het gebied van presentaties (PowerPoint en Prezi), een thesis schrijven met Word en de Slimmer Werken-reeks (met Excel, Word, DotOffice, Powerpoint, Google Calendar en Google Mail).

Meer informatie en inschrijven

Laatst gewijzigd:23 januari 2017 16:08

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...