Colleges over energierecht van professor Martha Roggenkamp voor Massive Online Open Course (MOOC)

03 november 2015

Voor de door de Rijksuniversiteit Groningen en de Energy Academy Europe georganiseerde Massive Online Open Course (MOOC) getiteld ‘Solving the Energy Puzzle: A Multidisciplinary Approach to Energy Transition’ heeft professor Roggenkamp de colleges verzorgd over de juridische aspecten van de energietransitie. Tijdens deze MOOC, die begon op maandag 12 oktober j.l., verkregen de deelnemers vanuit verschillende disciplines, variërend van economie tot natuurkunde en van psychologie tot recht, inzicht in het proces van de energietransitie. Daarnaast heeft professor Roggenkamp andere belangrijke juridische thema’s toegelicht zoals marktliberalisering, emissiehandel, elektriciteitsopwekking op zee en de ontwikkeling van smart grids.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:12 juli 2018 09:18