Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG stijgt naar plek 74 in THE ranking

30 september 2015

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is gestegen naar plaats 74 in de Times Higher Education ranking. Vorig jaar stond de RUG op plaats 117, daarvoor bezette de RUG de 89e plek in deze ranking. Times Higher Education heeft dit jaar de methodologie voor de samenstelling van de ranglijst gewijzigd. Daardoor is het lastig om de resultaten te vergelijken met voorgaande jaren. De nieuwe ranglijst werd woensdagavond 30 september gepubliceerd.

De RUG staat nu in twee toonaangevende ranglijsten in de top 75. In augustus werd al bekend dat de RUG in de Shanghai Ranking (ARWU) op plaats 75 staat. In de QS ranking staat de RUG nu op plaats 100.

Laatst gewijzigd:01 oktober 2015 13:28
printView this page in: English

Meer nieuws