Media centraal bij opening academisch jaar Rijksuniversiteit Groningen

KNAW president prof. dr. José van Dijck en journalist Olaf Koens gastsprekers
27 augustus 2015
Cortege van hoogleraren

De traditionele opening van het academisch jaar 2015/2016 van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar in het teken van de media vanwege de start van een nieuwe bachelor opleiding Media Studies aan de RUG. Gastsprekers zijn KNAW-president prof. dr. José van Dijck (en hoogleraar journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam) en journalist van het jaar 2014 Olaf Koens. De ceremonie vindt plaats op maandag 31 augustus van 16.00 tot 17.30 in de Martinikerk te Groningen.

Rector magnificus van de RUG prof. dr. Elmer Sterken zal in zijn openingsrede ingaan op de veranderingen in het wetenschappelijk onderwijs de afgelopen periode en de wijze waarop de RUG vorm wil geven aan het universitaire onderwijs van de toekomst.

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de RUG.
Laatst gewijzigd:27 augustus 2015 16:18