Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

In cooperation with Noorderbreedte; a NB-Special

28 april 2015

Sustainable Society created a Noorderbreedte-Special (in Dutch) in cooperation with Noorderbreedte. Noorderbreedte is an independent magazine since 1977 and reports about landscape, nature, environment, sustainability, cultural, urban planning, architecture, urban design, art and photography in the Northern Netherlands.

Scientist from the University of Groningen (linked to Sustainable Society) tell their stories in this Special. With this magazine, we try to show the connection between research and society. That is also one of our main goals: creating impact in society with our research. The Noorderbreedte Special also shows some of the local initiatives in the Northern Netherlands that make the world a better place.

Do you want to receive this special edition of the Noorderbreedte, please email us. We also have a digital version on our website. Enjoy reading en get inspired.

Laatst gewijzigd:30 januari 2017 10:50

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...