Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG begint gratis online cursus over religie en conflict

01 april 2015

Op 13 april begint de derde gratis online cursus van de RUG: Religion and Conflict. Marjo Buitelaar is een van de docenten. De cursus gaat in op vragen als: Is religie een steeds dominanter factor in internationale conflicten? En zo ja, hoe komt dat? En kun je ook op een andere manier naar de relatie tussen religie en conflict kijken?  

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Meer informatie over cursus en docenten.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:09
printView this page in: English

Meer nieuws