Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eén miljoen euro voor Serengeti-onderzoek Han Olff

18 februari 2015
Serengeti-onderzoek Han Olff

Op 16 februari maakte de Europese Unie bekend dat een projectvoorstel van het AfricanBioServices-netwerk geselecteerd is als H2020-project. Professor Han Olff van het Groningen Institute for Evolutionary Life Sciences is een van de leiders van het werkpakket (WP) van dit H2020-project met de naam ‘Linking biodiversity, ecosystem functions and services in the Great Serengeti-Mara Ecosystem; drivers of change and causalities and sustainable management strategies’ [Het koppelen van biodiversiteit, ecosysteemfuncties en -diensten in het Great Serengeti-Mara-ecosysteem; bronnen en oorzaken van verandering, en duurzame managementstrategieën]. Met het project is een investering van 10 miljoen euro over de komende vier jaar gemoeid. Eén miljoen euro is toegekend aan het werkpakket van Olff. > meer over het project

Contact: Han Olff, Groningen Institute for Evolutionary Life Sciences

Laatst gewijzigd:03 december 2015 12:46

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.