Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eén miljoen euro voor Serengeti-onderzoek Han Olff

18 februari 2015
Serengeti-onderzoek Han Olff

Op 16 februari maakte de Europese Unie bekend dat een projectvoorstel van het AfricanBioServices-netwerk geselecteerd is als H2020-project. Professor Han Olff van het Groningen Institute for Evolutionary Life Sciences is een van de leiders van het werkpakket (WP) van dit H2020-project met de naam ‘Linking biodiversity, ecosystem functions and services in the Great Serengeti-Mara Ecosystem; drivers of change and causalities and sustainable management strategies’ [Het koppelen van biodiversiteit, ecosysteemfuncties en -diensten in het Great Serengeti-Mara-ecosysteem; bronnen en oorzaken van verandering, en duurzame managementstrategieën]. Met het project is een investering van 10 miljoen euro over de komende vier jaar gemoeid. Eén miljoen euro is toegekend aan het werkpakket van Olff. > meer over het project

Contact: Han Olff, Groningen Institute for Evolutionary Life Sciences

Laatst gewijzigd:03 december 2015 12:46

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vervuiling leidt tot risico's voor Arctische ganzen

  Vervuiling van lucht, water en bodem kan verstrekkende gevolgen hebben voor dieren in poolgebieden. Een internationaal team onder leiding van Isabella Scheiber, Maarten Loonen en Jan Komdeur van de Rijksuniversiteit Groningen, met collega's van de universiteiten...

 • 30 november 2018

  NTU Singapore and UG sign Double Doctorate agreement

  The highly ranked Nanyang Technological University ( NTU ) in Singapore and the University of Groningen (UG) have signed a Collaborative Degree PhD Programme in Materials and Nanoscience/-engineering . This agreement allows for the co-supervision of...

 • 29 november 2018

  SLF Afstudeerprijs voor student Technische Bedrijfskunde

  Masterstudent Bram Klein Kranenbarg van de Rijksuniversiteit Groningen heeft de SLF Afstudeerprijs 2018 gewonnen. Hij nam het in de finale op tegen Collin Drent van de Technische Universiteit Eindhoven. De jury koos unaniem Bram Klein Kranenbarg als...