Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Unifocus: ‘trainee’ bij het Groninger Museum

21 januari 2015
Groninger Museum
Groninger Museum

Het Groninger Museum en de opleiding Kunstgeschiedenis van de Rijksuniversiteit Groningen zijn onlangs begonnen met een bijzonder talentontwikkelingsproject: een pas afgestudeerde van de RUG wordt daarin in twee jaar klaargestoomd tot conservator. Suzanne Rus is de eerste Conservator in Opleiding binnen deze nieuwe samenwerking en vertelt erover in deze video van Unifocus.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:03 november 2017 12:45
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws