Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Initiatieven breedband op het platteland in kaart

10 december 2014

De kwaliteit van internet op het platteland blijft een groot probleem. Inmiddels zijn er tientallen burgerinitiatieven ontstaan die zich hard maken voor een kwalitatief hoogstaand breedbandnetwerk in hun woonomgeving. Hoogleraar plattelandsontwikkeling Dirk Strijker, promovendus Koen Salemink en student-assistent Sanne Kasten werken momenteel aan het in kaart brengen van deze initiatieven. Het doel is om uiteindelijk een zo compleet mogelijk overzicht te creëren van de initiatieven in Nederland. Zo kunnen de betrokkenen met elkaar in contact komen en van elkaar leren!

Bekijk hier de actuele stand van zaken. Bent u ook actief voor breedband in uw omgeving, maar staat u er niet bij? Of staat u er wel bij en heeft u suggesties voor ons? Laat het ons weten via k.salemink rug.nl
Laatst gewijzigd:26 februari 2020 09:40

Meer nieuws