Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Initiatieven breedband op het platteland in kaart

10 december 2014

De kwaliteit van internet op het platteland blijft een groot probleem. Inmiddels zijn er tientallen burgerinitiatieven ontstaan die zich hard maken voor een kwalitatief hoogstaand breedbandnetwerk in hun woonomgeving. Hoogleraar plattelandsontwikkeling Dirk Strijker, promovendus Koen Salemink en student-assistent Sanne Kasten werken momenteel aan het in kaart brengen van deze initiatieven. Het doel is om uiteindelijk een zo compleet mogelijk overzicht te creëren van de initiatieven in Nederland. Zo kunnen de betrokkenen met elkaar in contact komen en van elkaar leren!

Bekijk hier de actuele stand van zaken. Bent u ook actief voor breedband in uw omgeving, maar staat u er niet bij? Of staat u er wel bij en heeft u suggesties voor ons? Laat het ons weten via k.salemink rug.nl
Laatst gewijzigd:26 februari 2020 09:40

Meer nieuws

 • 26 januari 2024

  Project on sustainable urban logistics (GLEAM NSR) kicks off

  All partners in the project GLEAM NSR, led by the University of Groningen, met this week for the official kick-off at the university’s House of Connections. The project focuses on the role of governance towards just and green urban logistics. The...

 • 16 januari 2024

  Ward Rauws toegetreden tot De Jonge Akademie

  In 2024 krijgt De Jonge Akademie er weer tien nieuwe leden bij. Eén van deze nieuwe leden is Ward Rauws, planoloog bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...