Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eerste van zes promoties doofblindheid en communicatie

09 oktober 2014

‘Zonder bestendige, veilige relaties met anderen zullen doofblinden niet toekomen aan een vorm van taal’, zegt Marleen Janssen. Haar leerstoel ‘aangeboren en vroegverworven doofblindheid’ aan de RUG is uniek in de wereld. Janssens onderzoek richt zich op het verbeteren van de communicatie, waardoor gevoelens van eenzaamheid en frustratie verminderen. Marga Martens is de eerste van zes onderzoekers die het komende halfjaar bij haar promoveren. Martens ontwikkelde een training ‘affectieve betrokkenheid’ voor begeleiders waarmee opmerkelijke resultaten worden behaald. Zij promoveert op 30 oktober 2014. Zie verder het interview met Janssen en Martens in Broerstraat 5 . Lees meer over de promotie van Marga Martens.

Laatst gewijzigd:10 oktober 2014 13:16
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws