Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Symposium Joining forces in pharmaceutical analysis and medicinal chemistry

21 augustus 2014

August 25-26, 2014; Groningen, the Netherlands

The research programme Medicinal Chemistry and Bioanalysis (MCB) of the Groningen University Institute for Drug Exploration (GUIDE) and the research group Analytical Biochemistry (GRIP) organize a scientific symposium to celebrate the inauguration of our new facilities at the European Research Institute for the Biology of Ageing (ERIBA) as well as the renewed GUIDE programme MCB.

Keynote lecturers: Chrys Chatgilialoglu (Institute of Nanoscience and Nanotechnology, Athens, Greece), Gianni Sava (Callerio Foundation, Trieste, Italy), Lieven Meerpoel (Janssen R&D, Beerse, Belgium), Lennart Martens (Ghent University and VIB, Ghent, Belgium), Ullrich Jahn (Institute of Organic Chemistry and Biochemistry ASCR, Prague, Czech Republic), Wilhelm Huck (Radboud University, Nijmegen, The Netherlands).

Late registration is possible. For more information on the programme and registration.

Laatst gewijzigd:21 augustus 2014 11:17

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...