Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Symposium Joining forces in pharmaceutical analysis and medicinal chemistry

21 augustus 2014

August 25-26, 2014; Groningen, the Netherlands

The research programme Medicinal Chemistry and Bioanalysis (MCB) of the Groningen University Institute for Drug Exploration (GUIDE) and the research group Analytical Biochemistry (GRIP) organize a scientific symposium to celebrate the inauguration of our new facilities at the European Research Institute for the Biology of Ageing (ERIBA) as well as the renewed GUIDE programme MCB.

Keynote lecturers: Chrys Chatgilialoglu (Institute of Nanoscience and Nanotechnology, Athens, Greece), Gianni Sava (Callerio Foundation, Trieste, Italy), Lieven Meerpoel (Janssen R&D, Beerse, Belgium), Lennart Martens (Ghent University and VIB, Ghent, Belgium), Ullrich Jahn (Institute of Organic Chemistry and Biochemistry ASCR, Prague, Czech Republic), Wilhelm Huck (Radboud University, Nijmegen, The Netherlands).

Late registration is possible. For more information on the programme and registration.

Laatst gewijzigd:21 augustus 2014 11:17

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...