Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Symposium Joining forces in pharmaceutical analysis and medicinal chemistry

21 augustus 2014

August 25-26, 2014; Groningen, the Netherlands

The research programme Medicinal Chemistry and Bioanalysis (MCB) of the Groningen University Institute for Drug Exploration (GUIDE) and the research group Analytical Biochemistry (GRIP) organize a scientific symposium to celebrate the inauguration of our new facilities at the European Research Institute for the Biology of Ageing (ERIBA) as well as the renewed GUIDE programme MCB.

Keynote lecturers: Chrys Chatgilialoglu (Institute of Nanoscience and Nanotechnology, Athens, Greece), Gianni Sava (Callerio Foundation, Trieste, Italy), Lieven Meerpoel (Janssen R&D, Beerse, Belgium), Lennart Martens (Ghent University and VIB, Ghent, Belgium), Ullrich Jahn (Institute of Organic Chemistry and Biochemistry ASCR, Prague, Czech Republic), Wilhelm Huck (Radboud University, Nijmegen, The Netherlands).

Late registration is possible. For more information on the programme and registration.

Laatst gewijzigd:21 augustus 2014 11:17

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...