Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eerstejaars verkennen Groningen

11 augustus 2014
Inschrijven bij het Academiegebouw
Inschrijven bij het Academiegebouw

Maandag is voor veel eerstejaars hun studietijd officieus begonnen. Zij doen mee aan de KEI-week, de introductieweek voor eerstejaars. Nieuwe studenten kunnen daarin kennismaken met stad, studentenleven en universitaire voorzieningen. De KEI-week wordt dit jaar voor de 46e keer georganiseerd. Er doet een recordaantal van 5275 eerstejaars aan mee.

In de KEI-week maken de eerstejaars in kleine groepjes van circa twaalf eerstejaars, onder begeleiding van ouderejaars, kennis met alle facetten van studentenstad Groningen. Van sportverenigingen tot organisaties voor bijbaantjes, van studiebegeleiding tot uitgaan - en natuurlijk met studentenverenigingen en aanstaande medestudenten. Voor veel deelnemers is de KEI een vliegende start van de studie aan de RUG en dé manier om de nieuwe studiestad en woonplaats te leren kennen. Op de Vismarkt kunnen de KEI-deelnemers maandag onder meer kennismaken met diverse organisaties op een grote informatiemarkt. 's Avonds is er een openingsfeest op de Grote Markt.

KEI-informatiemarkt
KEI-informatiemarkt
Laatst gewijzigd:13 augustus 2014 08:25
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws