Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Konstantinos Spyrou received Deal & Grove Young Author Award of the Electrochemical Society

10 juni 2014

Our congratulations to Kostas (Konstantinos) Spyrou, who received the 'Deal & Grove Young Author Award' of the Electrochemical Society (ECS). Kostas Spyrou was Ubbo Emmius fellow in the group of Prof. Petra Rudolf at the Zernike Institute and is currently post-doc at Cornell University. He received the award for the review paper "Hydrogen Storage in Graphene-Based Materials: Efforts Towards Enhanced Hydrogen Absorption". This paper is currently No. 3 of the ECS most read papers! The review is summarizing Kostas PhD work jointly performed in the labs of Prof. Petra Rudolf and Prof. Dimitris Gournis (University of Ioannina, Greece). We think, this achievement should encourage all PhD students to write a review paper based on what they have learned during their PhD.

Please note, that in an earlier version it was incorrectly stated that Kostas was awarded the 'Norman Hackerman Young Author Award'! We are sorry for this mistake.

Laatst gewijzigd:07 juli 2014 16:23

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 22 februari 2018

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...