Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Konstantinos Spyrou received Deal & Grove Young Author Award of the Electrochemical Society

10 juni 2014

Our congratulations to Kostas (Konstantinos) Spyrou, who received the 'Deal & Grove Young Author Award' of the Electrochemical Society (ECS). Kostas Spyrou was Ubbo Emmius fellow in the group of Prof. Petra Rudolf at the Zernike Institute and is currently post-doc at Cornell University. He received the award for the review paper "Hydrogen Storage in Graphene-Based Materials: Efforts Towards Enhanced Hydrogen Absorption". This paper is currently No. 3 of the ECS most read papers! The review is summarizing Kostas PhD work jointly performed in the labs of Prof. Petra Rudolf and Prof. Dimitris Gournis (University of Ioannina, Greece). We think, this achievement should encourage all PhD students to write a review paper based on what they have learned during their PhD.

Please note, that in an earlier version it was incorrectly stated that Kostas was awarded the 'Norman Hackerman Young Author Award'! We are sorry for this mistake.

Laatst gewijzigd:07 juli 2014 16:23

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...