Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Konstantinos Spyrou received Deal & Grove Young Author Award of the Electrochemical Society

10 juni 2014

Our congratulations to Kostas (Konstantinos) Spyrou, who received the 'Deal & Grove Young Author Award' of the Electrochemical Society (ECS). Kostas Spyrou was Ubbo Emmius fellow in the group of Prof. Petra Rudolf at the Zernike Institute and is currently post-doc at Cornell University. He received the award for the review paper "Hydrogen Storage in Graphene-Based Materials: Efforts Towards Enhanced Hydrogen Absorption". This paper is currently No. 3 of the ECS most read papers! The review is summarizing Kostas PhD work jointly performed in the labs of Prof. Petra Rudolf and Prof. Dimitris Gournis (University of Ioannina, Greece). We think, this achievement should encourage all PhD students to write a review paper based on what they have learned during their PhD.

Please note, that in an earlier version it was incorrectly stated that Kostas was awarded the 'Norman Hackerman Young Author Award'! We are sorry for this mistake.

Laatst gewijzigd:07 juli 2014 16:23

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...