Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

'FOM Projectruimte' for Prof. Bart van Wees

27 juni 2014

Prof. Bart van Wees (RUG) and Dr. Flipse (TU/e) received FOM funding for their project "Room temperature ferromagnetism in hydrogenated epitaxial graphene: a new paradigm for two-dimensional carbon based magnetism and spintronics". More information on the project (in Dutch) can be found on the FOM website.

FOM press release

FOM projectruimte 2014

Laatst gewijzigd:30 oktober 2015 12:26

Meer nieuws

 • 17 mei 2018

  Kans op langdurige rouwstoornis bij vermissing lijkt vijf keer groter dan bij natuurlijk overlijden

  Vermissing van een dierbare leidt in ongeveer de helft van de gevallen tot langdurige psychologische klachten bij achterblijvers. De kans op ontstaan van een langdurige rouwstoornis bij vermissing lijkt vijf keer groter dan na een natuurlijk overlijden...

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...