Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Colloquium Computer Science, Professor Costas Neocleous

30 juni 2014

Date:                      

Monday, June 30th 2014

Speaker:

Prof. Costas Neocleous, Technical University of Cyprus, Limassol, Cyprus

Room:

5161.0267 (Bernoulliborg)

Time:

13.30

Title: ARTIFICIAL NEURAL NETWORKS IN BIOMEDICAL SYSTEMS


Abstract:

A brief exposition of artificial neural networks is presented, emphasizing the important characteristics related to biomedical applications. Then, critically and generalization in medical diagnostic systems are considered. Following that, typical examples in biomedicine are briefly considered. Finally, some work from the research done in Cyprus that is related to medical diagnostic systems is presented.

Colloquium coordinators are Prof.dr. M. Aiello (e-mail : M.Aiello@rug.nl ) and
Prof.dr. M. Biehl (e-mail: M.Biehl@rug.nl )

http://www.rug.nl/research/jbi/news/colloquia/computerscience

Laatst gewijzigd:07 juli 2014 17:09

Meer nieuws

 • 21 maart 2018

  Merels in de stad minder gezond, maar leven langer

  Merels in de stad leven langer dan hun soortgenoten in de bossen, maar zijn minder gezond zijn dan hun familie op het platteland. Dat blijkt uit een studie van RUG biologen in vijf Europese steden die op 21 maart is gepubliceerd in het tijdschrift Biology...

 • 20 maart 2018

  Mysterie van supergeleidingskoepel opgelost

  Natuurkundigen van de RUG hebben, met collega’s uit Nijmegen en Hong Kong, een enkele laag wolfraam-disulfide supergeleidend gemaakt met behulp van een elektrisch veld.  Hun metingen laten de typerende ‘koepelvormige’ supergeleidende fase zien en kunnen...

 • 19 maart 2018

  Hittegolven in de toekomst extremer door drogere bodem

  Hittegolven in de toekomst extremer door drogere bodem