Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe Unifocus: Philip McCann over de sociale gevolgen van globalisering, RUG bezoekt scholen en Ubbo Emmius

07 mei 2014

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. Deze editie staat volledig in het teken van lustrumactiviteiten: Philip McCann vertelt over het verband tussen een maatschappelijk thema en zijn vakgebied, RUG-medewerkers bezoeken scholen, en een portret van de oprichter van de RUG, Ubbo Emmius.

In deze editie:

In het online videomagazine Unifocus worden tweewekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Bekijk de volledige nieuwste Unifocus.

Laatst gewijzigd:05 januari 2018 12:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws